HIVATALOS MAGYARORSZÁGI ICEBUG KÉPVISELET | OFFICIAL ICEBUG DISTRIBUTOR

PayPal 
PayPal regisztráció
Ha még nem rendelkezik fiókkal
info 
Vásárlási feltételek
Üzletszabályzat

Acceleritas5 W RB9X

Acceleritas5 W RB9X stoplis terepfutó cipő
39990 Ft23994 Ft
-40%
Listaáron: 129,95 €

A termék jelenleg csak rendelhető!

rendelnék!
Méretválaszték:

Leírás

Acceleritas 5 a minimalizmus a Icebug módon. Egy cipő azoknak az izgalmat kereső futóknak, akik a swimrun versenyeken, akadálypályán versenyeznek, vagy csak letérnek a járt útról!
A felső anyag megújjult: egy szuper puha és szellős textil, olyan könnyű és sima érzés mintha mezitláb lennénk. A vízfelvétel minimális, a vízelvezetés kiváló, és így a cipő nedves tömege majdnem akkora, mint száraz időben. A talp nagyon rugalmas, és tartja a súlyt. A sarok csésze magassága enyhén csökkent, annak érdekében, hogy csökkentsék a az Achilles-ínre ható nyomást. A talp alacsony profilú, ezáltal elősegíti a láb természetes mozgását. Ez olyan érzést ad, mintha zokniban futnánk, de olyanban amely jól tapad és véd a talajjal való ütközéstől.
A talp kialakításakor az volt a  cél, hogy olyan mintázatú legyen amely optimalizált tapadást biztosít kemény- valamint a puha talajon is. Az agresszív diagonális mintázat ezt biztosítja, csak úgy mint más modelleknél (ez minta ugyanaz mint a traktor abroncsok mintázata). Acceleritas5 talpa természetesen a különleges gumikeverékből készült: RB9X®.

Ez az innovatív gumikeverék nyújt hihetetlen tapadást nedves és száraz felületen, anélkül, hogy a tartósságot veszélyeztetné.

 

A jelenleg kapható legkönnyebb cipő.

Felsőrész:              Wowen nylon/Protective PU/ Kevlar

Bélés:                     Gyorsan száradó Mesh/ A sarokrészen microfiber

Középtalp:             Könnyű öntött EVA 

Talp:                       Rubber 9 Extreme (RB9X)

Súly                        180 gr (USL7,5-EUR38)

Torzió:                   Easy Flex

Emelés:                4 mm

Szín:                      Sunset/Tulip

mérettáblázat

SIVEN ruházati mérettáblázat

 

méretvétel Choosing the right size
Taking your measurements
A) Height: measure the height of your body from top of your head to the end of your legs
B) Chest: measure around the chest horizontally at the widest point
C) Waist: measure around the narrowest part of your waist
D) Hips: measure around the widest point
E) Side seam: measure from the waist to just below the anklebone
F) Arm: measure from the base of your neck to the end of your sleeve from the upper side of your arm
G) Thigh: measure around it at the widest point
H) Inside leg lenght: measure from the top of the inside leg to just below the ankle
K) Biceps: measure around one at the widest point

mérettáblázat

Icebug

Az Icebug egy svéd vállalkozás, amelyet 2001 – ben alapítottak. Az elképzelés az volt, hogy olyan cipőket készítsenek, amelyek egyedülálló tapadással rendelkeznek, lehetővé téve minden kültéri sportot akkor is, amikor az időjárási körülmények miatt – nagy csúszás veszély – ez nem lenne lehetséges. Az eredmény: olyan cipők, melyek a legcsúszósabb – akár téli – időben is biztonságot nyújtanak, akár futás, akár csak egy séta alkalmával.  A speciális gumikeveréknek köszönhetően ezek a cipők a sáros – nedves felületeken is kiválóan tapadnak, lehetővé téve, hogy egész évben aktívak maradhatunk, bármilyen idő vár is ránk.

 

RB9X

Rubber 9 Extreme az Icebug legújabb gumikeverék fejlesztése. Ez új mércét állít a biztosítva a tapadást. A független laboratóriumi vizsgálatok ( SATRA ) azt mutatják, hogy azRB9X® kiválóan tapad, és nemcsak a legjobb a vetélytársak közül, de a tartóssága egy aszfalt futócipőével vetekszik. Akár nedves aszfalton, vagy sziklán, akár ösvényen, sárban futsz, az RB9X mindenhol megállja a helyét!

 

OLX

AZ OLX az Icebug tájfutó cipőinek jelölése. Ezek a cipők, karbid acélból készült szegekkel készülnek, melyek  6-7 – szer keményebbek, mint a hagyományos acél. A szegek  a „stoplikba” vannak integrálva fixen, ezáltal állandóan belekapaszkodnak  felszínbe. Az alkalmazott technológia lehetővé teszi alacsony profilú talp készítését, mely stabilabb és könnyebb cipőt eredményez. Az ide tartozó cipők, az „off trail” kategória cipői, valódi terepfutó cipők, ezt jelöli az OLX név.

 

Grip

Az Icebug szabadalmaztatott karbid hegyű szegecs technológiája biztosítja a legmagasabb szintű tapadást extrém csúszós körülmények között is. Az elmúlt évekig kompromisszumot kellet kötni, a szegecs nélküli cipőknél a tapadás tekintetétben. A legújabb Icebug szabadalom az RB9X gumikeverék azonban, a legjobb „sticky” gumikeverék a piacon, mely az aszfaltfutó cipők tartósságával vetekszik.

 

BUGrip

BUGrip a neve az Icebug tapadást növelő technológiájának. A BUGrip talp egy speciális gumikeverékből készül, és 15 – 19 integrált karbid hegyű szegecset tartalmaz. A talp és a szegecsek tervezése, valamint a gumi vegyület tulajdonságai miatt a szegecsek önállóan mozognak, nem fixen rögzítettek. Ezáltal képesek a talpba nyomódni, a ránehezedő súly és a talaj ellenállása függvényében. Ez a haladó technológia lehetővé teszi, hogy a talp  alkalmazkodik a felszínhez, és mindig a legjobb tapadást biztosítja, legyen az aszfalt, vagy jég.

 

BUGweb

A BUGweb az Icebug fejlesztése, amely alkalmazkodik a téli időjárási körülményekhez. A csúszós – jeges időben, a gumi már nem biztosít teljes tapadást, szükség lehet kiegészítőre. A BUGweb ezt biztosítja a használójának az által, hogy egy 6 karbidhegyű acélszegeccsel ellátott kiegészítő „talpat” tudunk felhelyezni az Icebug cipőnkre. A BUGweb számos Icebug cipő talpával kompatibilis, szinte egy mozdulattal feltehető.

 

Gore-Tex

Ezzel a szimbólummal ellátott termékek 100% - ban vízállóak, a Gore-Tex által kifejlesztett technológiának köszönhetően. A lábat szárazon tartják, míg a keletkezett nedvesség a légáteresztésnek köszönhetően távozik.

 

Vízálló cipők – Water resistant

Ezek a cipők, a felsőrészhez használt anyag sűrűsége és/vagy egy speciális bevonatnak köszönhetően vízlepergetők maradnak. Ezek a cipők védelmet nyújtanak a latyakban illetve fröccsenő víz ellen. A felső rétegen a víz csak nagyon lassan és kis mennyiségben tud beszivárogni. Hogy a vízzáró képesség megmaradjon, ezeket a cipőket tisztítani kell.

 

Vízlepergető cipők – Non absorbing

 

Ezek a cipők, nagyon kevés vizet vesznek fel, azáltal a súlyuk csak kissé változik. A felsőrész, a felhasznált anyag szerkezete miatt, csak lassan ereszti át a vizet.